Cart:

0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Hangers

Winkelen per
Prijs
€ 0 € 59 € 0 t/m € 59
Breedte
  1. 50cm (2)
Diepte
  1. 10cm (2)
Hoogte
  1. 20cm (2)
Kleur
Materiaal
  1. RVS (2)

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Halmeubelen voor een opgeruimde gang

Onze halmeubelen toveren iedere gang om tot een aangename plek waar u prettig binnenkomt. Maak een eind aan rondslingerende schoenen, jassen en tassen met de praktische halmeubelen van Meubels Plaza. Bij ons vindt u verschillende fantastische opbergoplossingen die uw gang in een oogwenk veranderen in een nette, opgeruimde plek.

Zo hebben wij uiteraard diverse kapstokken in ons assortiment, waarbij u de keuze heeft uit losstaande kapstokken en exemplaren die u aan de muur bevestigt. Wat ze gemeenschappelijk hebben, is uiteraard dat onze kapstokken van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daar kunt u nog jarenlang uw jas aan ophangen!

Uw eigen stijl met halmeubelen van Meubels Plaza

Wie regelmatig hinder ondervindt van schoenen die zo maar lukraak in de gang gezet worden, zal blij zijn met één van onze praktische schoenenkasten. Hierin kunt u voortaan al uw schoenen kwijt.

Uiteraard hebben wij ook prachtige halmeubelen waarin u zowel uw schoenen als uw jassen in kwijt kunt. Deze halmeubelen zijn een aanwinst voor iedere gang. Desgewenst kunt u een halmeubel ook voorzien van een spiegel, zodat u altijd snel kunt zien hoe u eruit ziet voordat u de deur uitgaat.

Bij Meubels Plaza vindt u ook verschillende leuke accessoires die van uw hal een waar paradijsje maken. Denk bijvoorbeeld aan design hangers, mooie halbanken en losse spiegels. Combineer onze halmeubelen met een goede en sfeervolle verlichting en het zal iedere keer weer een feest zijn om binnen te komen in uw huis.